Clonakilty -Cloich na Coillte, Clanna Chaoilte- (07/06/2014)

ClonakiltyAvui he anat a Clonakilty (Cloich na Coillte, Clanna Chaoilte), un petit poble situat al oest de Cork, auns 45 minuts per carretera. El poble està situat a la badia de Clonakilty, envoltat per muntanyes on la seva principal activitat és la ramaderia. La seva població és de 4.721 habitants.

L’església Catòlica de la Immaculada Concepció del 1880 dona presència al poble.

Fonts:

Es pot visitar la Model Railway Village, que es quelcom semblant a Catalunya en Miniatura (http://www.modelvillage.ie/). També pots agafar un trenet (preus consultar web) que et porta a fer una tour pel poble. Recomanable si plou.

Un dels encants del poble són les platges, però s’hi ha d’anar amb cotxe. Queda massa lluny per anar-hi a peu des del centre del poble, que és on para l’autobús.

Clonakilty_Beach

Si hi has d’anar amb autobús, has de revisar prèviament l’horari. Per anar de Cork a Clonakilty pel mati hi ha varis busos, però per tornar per la tarda no n’hi ha tants: un a les 14:20, un altre a les 15:45 i el següent no surt fins les 19:05. També cal saber que el trajecte de Cork a Clonakilty és d’una hora.

Queda doncs pendent d’anar a visitar les platges, però en cotxe. Us ensenyo les fotos que he fet: